Links naar AWN gerelateerde sites

 

 

archeologieleeft
Archeologie leeft!

Hoe bereikt archeologie met succes het publiek? Laat je inspireren door out of the box #archeosuccessen & interviews en gebruik inspiratie & tools bij het organiseren van een activiteit.
Laat archeologie leven… voor iedereen. Met out of the box ideeën streven we ernaar om te inspireren over de grenzen van het eigen vakgebied te kijken en zo het publiek te bereiken op een frisse, nieuwe manier. Samen kunnen we een beweging in gang zetten naar een stevige maatschappelijke positie van archeologie. Want anders kijken inspireert.

 

MIM
Mergor in Mosam 

Mergor in Mosam is een stichting voor amateur-onderwater-archeologen. Zij duiken voornamelijk in het oostelijk rivierengebied in nauwe samenwerking met de AWN (Archeologische Werkgemeenschap voor Nederland).

 

 


archeohotspots
ArcheoHotspots

Archeohotspots.nl is de website van het ArcheoHotspots project, gestart in december 2014. Het project maakt archeologie voor iedereen tastbaar! Wil je een kijkje achter de schermen van de ArcheoHotspots?

Het is een initiatief van het Allard Pierson Museum in samenwerking met de AWN- Vereniging van Vrijwilligers in de Archeologie en Erfgoed Brabant en maakt archeologie voor iedereen tastbaar. 

 


Hoort uw link ook hier te staan? Mail ons! 

Deel deze pagina:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn